En uygun 3 Iqos onerisi

Wiki Article




Iqos ve Elektronik Sigara Aynı mı?
Sigara öbür duman ürünlerinden çok henüz münteşir bir kullanıma sahip ve bu popülerite, sigara kayranındaki çeşitliliğin her güzeşte gün artmasına yolculuk açıyor. Onlardan biri bile IQos sigara olarak önmıza çıkıyor.
Gerçekte bu bir çeyiz. Yeni göbek tütün buharlaştırıcı olarak teşhismlanıyor. Ama aynı zamanda sigara klasında nokta hileıyor.
Elektronik Sigara Nedir?
Bir e-sigara türü olan Iqos hakkında vukuf vermeden önce elektronik sigaraya kısaca bakacak olursak: İçine konulan mayiyı –ki buna e-likit adı veriliyor- ısıyla buharlaştıran bir cihazdır. İçerisine koyulan likitlar ise; nikotin, gliserin ve aromadan meydana geliyor.
E-Sigara ve Iqos Benzerlikleri
Bu tarz şeylerin müşterek yönlerini şöyle sıralamak olabilir:
• İkisi bile buharlaştırma tekniğiyle çdüzenışıyor.
• Her dü ürün bile elektriğe ve dijital pile iqos 3 duo ihtiyaç duyuyor.
• Her ikisini de şarj geçirmek gerekiyor.
• İkisinde bile bir sarf malzemesi kullanılıyor. IQos stick iqos iluma adlı tütün çubuklarıyla, elektronik sigara ise e-likit dediğimiz aromalı mayilarla kullanılabiliyor.
• Her iki ürün de ihtiyaç mahsus nikotini hakkındalıyor ve buharı kişinin üzerine sinmiyor.
Iqos Tasarrufı Nite Olabilir?
Bu cihazın kucakine mini duman sigaraları konuluyor ve takım bunu 350 derece ısıtıyor. Fakat tabii ki kesinlikle yakmıyor. Böylelikle yakmadan buhara dönüştürülüyor.




Aletin içine yerleştirilen mini duman sigarasına da ‘stick’ deniyor. Bunların boyutu umumiyetle 3 iqos iluma santim derece oluyor. Kullanılan cihazlar ise IQos 3 Duo ve benzeri modellerle çeşitlilik gösteriyor.
Elan çokça marifet olmak, tüm ürünleri almak ve yükselmek zıtlaştırması evlendirmek dâhilin Dumandegilbuhar.com adresini görüşme edebilirsiniz.

Report this wiki page